Rádióhallgatás
Bejelentkezés
Név:
Jelszó:
Mai mûsor:Partnereink:


sztarnet
Kedves Olvasó, Hallgató Barátom!
Rádióadásunk az országban egy hiányt, egy szükséget próbál pótolni, betölteni. Magyarországon Isten Királyságáról szóló prédikációk, bibliai tanítások sugárzása - melyek nem kötődnek és nem is akarnak odakötni senkit sem egy felekezethez vagy gyülekezethez sem - terén nagy fehér foltok vannak. Ha egyáltalán beszélhetünk foltokról.
Ami a szívünkben megfogalmazódott az, hogy e térségben élő keresztények Isten egyetemes üdvtervébe való aktív bekapcsolódását segítsük elő Isten Királyságáról apostoli, prófétai alapokon nyugvó tanítások, gondolkodásmód, az Istentől kapott látások e kommunikációs csatornákon való elérhetővé tételével is.
Egy helyi, kisközösségi rádiót indítottunk Székesfehérváron. Segíteni szeretnénk egy már kitaposott, írásban világos pontokba lefektetett "know-how"-val BÁRKI, BÁRMILYEN gyülekezet részére az ország bármelyik részén, hogy egyre több helyen beinduljanak helyi rádióadások - melyeken Isten Királyságának evangéliuma szól. Ehhez a beinduláskor - akár online a neten - műsor-anyagot is tudunk biztosítani majd, de természetesen minden közösség, gyülekezet a saját maga által elképzelt, jónak tartott műsorstruktúrával, műsorokkal dolgozhat. A "know-how"-t bárki részére ingyen rendelkezésre bocsátjuk, akik vállalják, hogy felekezet- és politikai agitációktól mentes Isten Királyságáról szóló, apostoli és prófétai alapokon nyugvó bibliai műsorokat fognak sugározni.
Idő - s az Úr kegyelme - kérdése, hogy az egész országban mindenhol lehessen rádión is hallani Isten Beszédét.
Nem csupán keresztények, vagy nem csak még a megtérésük előtt állók felé, hanem mindenkinek szól a RádióSansz, ami hitünk és reménységünk szerint sokaknak lesz LEHETŐSÉG, hogy közelebb kerüljenek a Mindenhatóhoz, az Örökkévalóhoz, Akit Jézus Krisztusban - Szent Szellem által - Mennyei Atyának szólíthatunk.
Kérésünk és kívánságunk - ezzel együtt imánk is -, hogy a RádióSansz legyen sokaknak A LEHETŐSÉG - Isten Királysága megértésére, abba való belépésre a Jézus Krisztussal való személyes találkozás (megtérés) és újjászületés által - Isten napjainkra, országunkra vonatkozó terveinek, céljainak világosabb megértésére.
Szeretettel a Stáb nevében
Nemes Pál és Katona Pál

palnemes@gmail.com és palkatona@gmail.com
A stáb
Héjas Beáta - műsorigazgató - hejas.bea@gmail.com
Németh Blanka Andrea - műsorszerkesztő - blanka.tyukasz@gmail.com
Szilvásy László - marketing igazgató - laszlo.szilvasy@leadsys.hu
Tömösy Imre - üzemeltetési igazgató - imre.tomosy@gmail.com - 20 2406837


Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: +36 1 457 7100
Weblap: www.nmhh.hu

Locations of visitors to this page
Letölthető programok: