Dutch Sheets és Tim Sheets: Beindultak a fogaskerekek – már csikorognak

Dutch Sheets és Tim Sheets: Beindultak a fogaskerekek – már csikorognak

Dutch Sheets és Tim Sheets: Beindultak a fogaskerekek – már csikorognak 1024 576 Rádió Sansz

Ezt az üzenetet 2022 augusztus 26-án kaptam.

Az emberek mindig azt kérdezik tőlem, mit mond Isten, mert éhesek a friss felismerésekre és a friss mennyei stratégiákra. Nagyon sokan megszólalnak, viszont ismerünk olyan embereket, akik kipróbáltak, akik bizonyítottak már, akik tisztán hallanak Istentől. Ilyen szolgálók lesznek a vendégeim. Ma a bátyám, Tim Sheets van itt velem. Elismert vezető Amerikában, de szerte a világon. Isten sokféleképpen szól hozzá – szavak által, prófétai álmok és kijelentések által. Élvezni fogod, ha hallod őt.

A fogaskerekek már csikorognak

Dutch Sheets: Szóval, Tim, mi van ma a szíveden?

Tim Sheets: Jó ma veled lenni, Dutch. Hallok néhány dolgot szellemben, amelyek nagyon bátorítóak számomra, remélem mások számára is. Annyi mindent látunk-hallunk a hírekben, amelyek megragadják a figyelmünket, és üzenetté válnak, emiatt néha resetelned kell, helyre kell állítanod önmagadban az üzenetet.

Amit látok, az egy reménnyel teli, prófétai megértés a jelenlegi időszakot illetően, egy szellemi harcos időszak (amit a félidős választások is befolyásolnak), de ez az időszak azon túlmutatóan is érvényes. Kezdtem érezni a Szent Szellem nagyon agresszív, támadó jellegű mozdulását, ahogy összefüggésbe hozza a dolgokat – és a különböző prófétai szavakat is összekapcsolja. Több ezer prófétai üzenet hangzott el, ami a jelenlegi időszakra vonatkozik. Úgy hiszem, hogy ezen kijelentéseknek a szinergiája (egysége, összefüggése, egybekapcsolódása) szellemi robbanást fog eredményezni. Az Eklézsia elkezd új gondolkodásmódra jutni.

Egy ideig az Eklézsia inkább fogalom volt, amit tanítottunk. Hiszem, hogy most az általunk eddig prédikált fogalmak tényleges működésének irányába történik elmozdulás. Ahogyan ez megvalósul, látni fogjuk, hogy valami megtörténik a szellemvilágban is. Szeretnék megosztani veletek egy prófétai üzenetet, amelyről úgy hiszem, hogy most nagyon aktuális.

Mennyei fúzió, egybeszerkesztés

Tim Sheets: A Szent Szellem nemrég így szólt: „Most kezdődik a földi világban levő Krisztus szellemi Királyságának és a szellemi világban levő Menny Királyságának az egybeszerkesztése – olyan módon és oly szinteken, amit még soha nem láttunk. Ez az egyesülés és egybeszerkesztés felgyorsítja egy ’új korszak’ Pünkösdjét. Az erőre, hatalomra és a Királyság tekintélyére úgy fognak tekinteni a Földön, mint még soha.”

Ezt már régóta prófétáljuk, és a Szent Szellem régóta mondja, hogy ez a két valóság most egyesül.

Az Úr dicsőségének jelenléte most betölti a felkészült területeket, régiókat és nemzeteket. Az eklézsia-részek egyre nagyobb vonzerővel bírnak ezeken a helyeken, mert a Király megnyilvánuló jelenléte hirtelen csodákat eredményez.” (Ez az az időszak, melyben éppen most vagyunk.)

„A Királyság ellenségei megzavarodnak és egymással fognak harcolni, ami Jézus, a Király és az Ő Eklézsiája által elrendelt szabadságot fogja eredményezni. Angyali seregeim segítenek ebben, mert kibocsátom az Én hatalmas angyalaimat, hogy veletek munkálkodjanak. Hatalmas angyalaim a földi világba költöznek.”

Valami történik a szellemi világban, és a ’hatalmasokat’ magas rangú hatalmas angyaloknak nevezik. Igen, a Pokolnak vannak fejedelemségei és hatalmasai, de nekünk is (szellemi segítségek ők). De a miéink nagyobbak, a miénk erősebbek.

Azon töprengtem, mit is jelent ez az egyesülés most ezeknek a magas rangú angyaloknak, akik bizonyos régiókban és területeken együttműködnek az Eklézsiával? Hiszem, hogy ezek azok a helyek, ahol Isten dicsősége oly módon fog felerősödni, hogy az csodákat és áttöréseket eredményez az egész régiókban.

Úgy hiszem, hogy most (és nem évek múlva) a hirtelenségek időszakába léptünk – magas rangú tekintélyes angyalok hirtelen szellemi-háborús csapásokat hajtanak végre a Szent Szellem felügyelete alatt, amelyeket a valóban működő Eklézsia kihirdetései energizálnak. Az Eklézsia nagyon erőteljes, ha megérted, mit mondott Krisztus. Évekig nem értettük; és csak elmélet, csak egy fogalom volt, amit tanítottunk és amin kíváncsian tűnődtünk: ’Mikor fogjuk ezt átélni?’ De valami most elkezdődött; néhányan, a maradék ezt most megragadja, és elkezd a ténylegesen elhívását valóban betöltő Eklézsiaként működni.

Ahogyan ez megtörténik, a Szent Szellem által különböző dolgokat képes megtenni. Az Úr angyalokat fog küldeni, és mi valóban nem is értjük, milyen hatalmas erejűek is ők. De azt mondja most az Úr, hogy ezeket az angyalokat elhozza a földi világba. Nem értek mindent, de azt tudom, hogy a Szent Szellemnek tervei vannak Krisztus Eklézsiája számára, hogy nagy győzelmeket arasson. Nem fogunk veszíteni. Ő vezetni és irányítani fog minket.

Úgy hiszem, hogy ezek közül az angyalok közül némelyek a Bibliában látható hatalmasok közé tartoznak. Ők nem haltak meg; nincsenek angyaltemetők. Úgy hiszem, hogy eklézsia-részek különböző régiókban oltárokat épített a területeiken, ahol Istent tisztelik és becsülik. Ahol több az ima, ott a hit-kihirdetések is növekednek. A Szent Szellem azt mondja, ebbe Ő is bekapcsolódik, és hatalmas, magas rangú, tekintélyes angyalokat hoz, hogy partneri együttműködésre lépjenek velünk és segítsenek itt a földi világban az áttöréseinkben. És én úgy érzem, mindez a jelenlegi időszakra vonatkozik. 

Az Eklézsia magasabb sebességfokozatba kapcsol

Tim Sheets: Dr. Hodges néhány héttel ezelőtt velünk volt, és szokás szerint nagyszerű üzenetet prédikált. Megkérdeztem tőle, imádkozna-e értünk. Elkezdett imádkozni egy prófétai kijelentést, és ahogyan ezt tette, éreztem egy változást! Hadd írjam le ezt:

Dutch, te is, én is elég idősek vagyunk, hogy tudjuk, mi az a sebességváltás. Kinyomod a kuplungot, amikor sebességet váltasz. Néha halljuk, ahogy a fogaskerekek egymást ’köszörülik’, mielőtt a megfelelő helyre ugranak. Úgy érzem most azon a ponton vagyunk, amikor azért csiszolódunk, hogy a megfelelő sebességbe kapcsoljunk. Miközben Dr. Hodges imádkozott, éreztem, hogy sebességbe kapcsoltunk. Éreztem, ahogy csikorgunk-csiszolódunk, de ahogy imádkozott, becsúsztunk a sebességbe.

Úgy érzékelem, hogy az Eklézsia egy más sebességfokozatba kapcsol. Amit a Szent Szellem cselekszik, azzal együtt a dolgok is változnak, és a prófétai megértés megvalósul. Szent Szellem most nagyon erős és hatalmas angyalokat ad. Láttam őket, és hamarosan beszélni is fogok róluk. Teljesen biztos vagyok abban, és erősen érzem, hogy valami elmozdult, és egy másik sebességfokozatba kapcsolunk.

A Király azt mondta: „Felépítem az Egyházamat, az Eklézsiámat”. Nem azt mondta, hogy a gyerekszobáját vagy az óvodáját építi. Gondolkodjunk el azon, amit mondott. Ez erőteljes. 

Máté 16,18-19 De Én azt mondom neked, hogy te Péter vagy, és Én ezen a kősziklán építem fel az Én Egyházamat-Eklézsiámat, és a pokol kapui sem vesznek rajta diadalmat. (19) És neked adom a Mennyek Királyságának kulcsait; és amit megkötsz a Földön, a Mennyekben is kötve lesz; és a mit megoldasz a Földön, a Mennyekben is oldva lesz.”

Jézus ott azt jelentette ki, hogy a Pokol, a Hádész kapui sem fognak legyőzni minket (az Egyházat, az Eklézsiát), és nem is fognak kitartani velünk szemben. Az Egyház megpróbál kitartani a pokollal szemben. De a pokol nem képes kitartani az igazi Eklézsia ellen, és úgy hiszem, hogy az Eklézsia most már elég erős ahhoz, ami most előttünk áll. Az ajtók kinyitásához a kulcsokat átadják nekünk; eddig még nem rendelkeztünk ezekkel a kulcsokkal, és úgy hiszem, hogy ezek az angyalok mindennek a részei.

A korszakok próbálnak kapcsolódni egymáshoz

Dutch Sheets: Tim, miközben beszéltél, eszembe jutott egy kb. tizenöt évvel ezelőtti istentisztelet, amikor szó szerint hallottam, amit az imént leírtál – egy forgó-csikorgó hangot. Pontosan úgy hangzott, mint a még nem szinkronizált fogaskerekek, amelyek megpróbáltak a helyükre váltani-kerülni. Megkérdeztem akkor Istent, hogy mit hallok, és Ő azt mondta: „A korszakok próbálnak kapcsolódni egymáshoz.”

Tudtam, mit jelent ez; ez nem volt valami misztikus dolog számomra. Korszakról korszakra haladunk, és az Úr erről adott egy megnyilvánulást... Szellemben hallhattam. A fogaskerekek csikorgását hallva megmutatta nekem, hogy próbált volna a következő korszakba váltani minket, de az Egyház még nem állt erre teljesen készen. De most Ő fog segíteni, és a fogaskerekeket a helyükre tolja; és a korszakváltás meg fog valósulni. 

Úgy gondolom, hogy most egy elképesztő váltásban vagyunk, de belépünk a következő szakaszba. Úgy hiszem, van néhány dolog, amit Isten ki fog takarítani és át fog formálni az év hátralévő részére vonatkozó terveihez. A következő évben elképesztő váltásra kerül sor, megtörténik a következő szakaszba lépés. De valójában már most kezdődik mindez; ez nem egyik napról a másikra valósul meg. Ez most elkezdett megtörténni, és mi, az Eklézsia, segítünk ebben. 

Tim, ez az üzenet nagyon szólt hozzám, és azt hiszem, ez így is helyes. Azokon a helyeken, ahol az Eklézsia felkészült, Isten hamarosan néhány hirtelen fordulatot hoz elő. Imádkozzunk most ezért.

Imádkozzunk:

Tim Sheets: „Atyánk, köszönjük Neked, és dicsőséget adunk Neked azért, amit tettél és amit teszel. Arra kérünk, hogy töltsd fel a magasból származó erővel az Eklézsiádat. Szent Szellem, vigyél minket arra az útra, amelyet Te gondolsz ki számunkra. Arra kérünk, nyisd meg azokat az ajtókat, amelyeket még soha nem nyitottak meg a tekintély kulcsaival, amelyeket most adsz. Segíts nekünk természetfeletti módon az angyalokkal, Szent Szellem kiáradásával és kijelentésekkel.

Ha néhányan ma el is vannak csüggedve, töltsd fel őket reménnyel, hiszen Neked van, és Te egy másik sebességfokozatba fogsz váltani minket. Egy másik valóságba viszel minket, ahol a dolgok felgyorsulnak, és mi gyorsabban tudunk szellemben mozogni.

És azért imádkozunk, hogy a cél és a terv, amelyet különböző régiókra rendeltél, a különböző Eklézsiarészek látása (ezek mind különbözőek, de mindegyik egy része annak, amit Te cselekszel) – legyenek áldottak, és valóban kapcsoljanak egy másik sebességfokozatba, természetfeletti tervekkel és célokkal. És igen, Uram, hisszük, hogy a pokol kapui nem fognak érvényesülni. Jézus nevében felülkerekedünk és győzünk. (Amerika megmenekül). Ámen.”

Dutch Sheets: Sokan egyetértenek velünk, és tudom, mindenki nagyon értékel Téged is azért, hogy mindezt megosztottad velünk, Tim. Köszönjük, hogy velünk voltál.

 1. augusztus 31. (The Gears Are Beginning to Grind )
Ha ez a tanítás tetszett,

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

   Privacy Preferences

   When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

   Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
   Click to enable/disable Google Fonts.
   Click to enable/disable Google Maps.
   Click to enable/disable video embeds.
   Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.