Nate Johnston: Figyeld és lásd, mit cselekszik Isten a következő két hónapban!

Nate Johnston: Figyeld és lásd, mit cselekszik Isten a következő két hónapban!

Nate Johnston: Figyeld és lásd, mit cselekszik Isten a következő két hónapban! 1024 715 Rádió Sansz

Ez az az óra

A minap egyik éjjel álmomban együtt ültem az Úrral. Egy horizontot láttam magam előtt, csakhogy ott volt előttem egy a sűrű ködréteg, ami megakadályozott abban, hogy előre lássak. 

Az Úr azt mondta: „Itt az ideje, hogy a korlátok lekerüljenek a szemedről, a szívedről és a lelkedről. Ez most egy olyan idő, amikor eltakarítok minden törmeléket, minden elzáródást és minden akadályt, hogy tisztán lásd az előtted álló utat, amelyet készítettem számodra.”

Azt mondta: „Ez egy olyan óra, amikor friss látást adok neked. Ez egy olyan óra, amikor szemeket adok neked ahhoz, hogy meglásd azt a jövőt, amelyet Én terveztem el neked; a jövőt, amelyet az ellenség megpróbálja eltakarni a szemeid elől; a jövőt, amelyről az ellenség azt akarta, hogy eltávolodjon tőled azért, hogy elveszítsd a reményt, és omolj össze a csatatéren, ahol küzdöttél – hogy feladd a pusztának tűnő terület közepén, pedig már csak pillanatok és lépések választanak el a gyümölcsözéstől és az előrehaladástól.

„Ez egy olyan óra, amikor visszaadom az örömödet” – mondja az Úr. „Visszaadom a reményedet, és visszaadom azt a képességedet, hogy újra kapcsolódj az életedről való látásommal. Mert az ellenség megpróbált téged korlátok között tartani; megpróbált folyamatos háborúskodásban és küzdelmekben tartani úgy, hogy ne láss gyümölcsöket se; de Én most újra összekapcsollak jelenlétem megnyilvánulásával. Erőm és hatalmam minden akadályt át fog törni, ahogyan a kalapács darabokra zúzza a sziklákat. Áttörök minden egyes akadályt, ami az utadban áll” – mondja az Úr.

Szembeszállni az életedben levő ellenséggel

„Ez egy olyan óra – mondja az Úr –, amikor szembeszállok és konfrontálok mindazokkal a területekkel, ahol az ellenség megpróbált téged összekuszálódva és börtönbe zárva tartani.

„Ez egy olyan óra – mondja az Úr –, amikor utánajárok azoknak a területeknek, amelyek megpróbálták a szívedet szikla-keménységbe zárni. De most a kőszíveket hússzívekké változtatom. Igen, ez egy olyan óra, amikor eltávolítom a csalódás, a csüggedés és a kétségbeesés burkait. 

„Ez egy olyan óra, amikor a hitetlenség ellen jövök, ami bejött és befészkelte magát a szívedbe. Ez egy olyan óra, amikor megtöröm az apátiát és a túlzott engedékenységet; és újra életre keltem a szíved, hogy szinkronban legyél az életedre vonatkozó látomásommal.

Éppen most ítélik meg a lelked ellen jött támadást, mivel láttam a sötét éjszakát, amelyben vagy, és most ülésezik a (mennyei) bíróság ezzel kapcsolatban.

Láttam, hogy ez az éjszaka nagyon-nagyon sokáig tartott anélkül, hogy láthattad volna az új napfelkeltét vagy az új nap hajnalát. De most ez az az óra, amikor eljövök, hogy újra életet hozzak a lelkednek. És most áttöröm még azt a sok évtizedes traumát is, amelyekről nem is tudtad, hogy benne élsz.

Ez egy olyan óra, amikor éppen azok ellen a dolgok ellen jövök, amelyek csalódásba, régi borostömlőbe, vagy régi mentalitásokba, régi módszerekbe betonozták a lábaidat.”

Hajnalodik már az új nap

„És szembeszállok ezekkel a dolgokkal érted, mivel lehet, hogy azt mondanád: ’A legjobb napjaim abban a régi időszakban voltak’; talán azt mondanád: ’A legjobb napjaim már elmúltak.’ Én viszont azt mondom neked, hogy éppen most egy olyan dicsőséges időszakot készítek számodra, amelyet még nem is láttál – most érkezik.

Most az új dolgoknak való átadásban, a kényelmetlenségben, a fájdalmakba való belekényszerítettségben az Én dicsőségemet oly módon fedem fel az életedben, hogy nem is fogod tudni azt felfogni. Sok területen megszabadítalak a saját erőfeszítéseid területeitől, és azoktól, ahol futottál és nyüzsögtél, de az mégsem hozta meg azt a gyümölcsöt, amit akartál látni.

Itt az ideje, a Szellemem eljön és életet hoz neked. Itt az ideje, a Szellemem eljön, és elvezet téged a legjobb időszakodba, és kiszakít ezekből a korlátokból és emberalkotta módszerekből.”

A következő két hónapban figyeld és lásd, mit fog cselekedni Isten

„A következő két hónapban figyeld és lásd, ahogy kiárasztom a kijelentést, a kinyilatkoztatást, ahogy megnyitom a Menny kapuit az életed felett, és megmutatom neked azokat a terveket és azt a jövőt, amelyet készítettem számodra” – mondja az Úr.

Figyeld a következő két hónapban, ahogy önkéntelenül is átveszi az életedet a kijelentés. Ahol a kijelentések terén szárazság volt, ahol a Menny olyan volt számodra, mint a réz, ott most folyamatos gyors előremozdulást fogsz megélni; a nyelvek, a témák és mindazon dolgok folyamatos áramlását, amelyeket a jövőben fogok megmutatni neked. 

Mert ez az az idő, amikor a Menny csapját megnyitják az életed felett. És azt akarom, hogy vegyél egy tollat, és akarom, hogy írj. Azt akarom, hogy írd le azokat a dolgokat, amelyeket adok neked... Azt akarom, hogy hagyd, hogy ezek a dolgok töltsék be újra a szívedet.

Azt akarom, hogy a kijelentés a szíved leginkább azon területeit érje el, amelyeken megdöbbenve vetted észre, hogy elzáródtak. És azt akarom, hogy ezek a kijelentés-szavak jöjjenek, és mélyen beágyazódjanak a lelkedbe; mert azt akarom, hogy ezekkel a kijelentésekkel fuss, és hogy ezekkel építs.”

Közvetlenül az álom ezen része után felnéztem, és láttam, hogy a horizont már tiszta. Előrenéztem és a szívem a teljes ámulattól zihált azon, amit magam előtt láttam... Olyan, mintha láttam volna a horizontot; éreztem, ahogy friss öröm tör fel a szívemből.

Kijelentés az új borról

Az Úr tovább beszélt: „Vajon látják-e, hogy már ömlik az új bor? Vajon látják-e, hogy új dolgot cselekszem? Vajon megragadják-e, vagy a régi mannához ragaszkodnak? Mert arra vágyom, hogy az Én Egyházam ezekben az időkben letegye a rendszereit, a módszereit, és befogadja azt, amit Én most kiárasztok. 

Látom a fáradtságot, a megterheltséget, amellyel megpróbálnak fenntartani valamit, amit a Szellemem már túlhaladt, de meddig fognak még tovább próbálkozni? Ha megkóstolnák és meglátnák az új dolgot, és úgy döntenének, hogy követnek engem ebben az ismeretlen időszakban, akkor megadnám nekik azokat az ötleteket és ’újbor-stratégiákat’, amelyek meghozzák gyümölcsöket. De sokan jobban szeretik a saját struktúráikat, mint az Én Szellememet, emiatt lemaradnak arról, ami éppen most tör elő.

Szeretnék most átadni nekik egy új kézikönyvet, egy új tekercset, egy új tervet, amely megtartja és odavezeti őket is, amerre Én megyek; de ehhez sok önátadásra és bálványok elégetésére lesz szükség.

Meg akarom mutatni nekik, merre tartok – de vajon fognak-e a horizontra összpontosítani? Vagy mindenáron becsukják a szemeiket, hogy ne lássanak engem?”

A lódarazsak figyelemelterelő, rajzásuk zajával körülvett fészke

Ahogy kelet felé néztem, egy lódarázsfészket láttam, ahogy próbál átjutni. Ismét a reménytelenség, a nehézségek és a terhek próbálták eltömíteni a horizontot, és elzárni azt, amit eddig láttam. Azt kérdeztem: ’Uram, mi ez?’

Az Úr azt mondta: „Ebben az órában pontosan így néz ki az ellenség támadása. Ez az ellenség feladata ebben az időszakban, amikor kiöntöm a friss látásokat és a friss álmokat. Ez az ellenség támadása azért, hogy elvonja a figyelmet. Ez a szavak és rágalmazások rajzása, amelyet az ellenség azért küldött, hogy arra nézzenek az emberek, és ezek szüntelen rajzó zajára figyeljenek ahelyett, amit Én cselekszek. Azért küldte ki ezeket az ellenség, hogy viszályokat, rágalmakat és nyugtalanságokat hintsen el és szítson az otthonokban. Azért küldte, hogy zavart, kételyt és kételkedést keltsen az általam kiküldött látással kapcsolatban. Azért küldte ki ezt az ellenség, hogy megossza a házasságokat, a kapcsolatokat és az együtt építkező embereket. Azért küldte ki, hogy az őrület és veszteség szellemével megterhelje azok szívét, akik végre éppen megszabadultak volna a szellemi harcos időszakukból.”

Az ellenség bízta meg ezt a lódarázs-fészket azzal, hogy próbálja összecsipkedni Isten népét, hogy varázslással és rágalmazással szurkálja össze Isten népét, hogy lejárassa és elhiteltelenítse azokat, akik éppen talpra álltak, és az új időszakukba léptek. Az ellenség feladata az, hogy bejöjjön és megszúrjon embereket azért, hogy leállítsa és kiiktassa őket.

De ez az az óra – mondja az Úr –, amikor szilárdan meg kell állnod; és meg kell őrizned magad az ellenség eme figyelemelterelési munkájától.”

Aztán az Úr így szólt hozzám: „Ez a lódarázsfészek az ellenség terve, hogy ez által a világ dolgai tartsák fogva az embereket – a mindenféle hírek, a világban működő különféle félelmek és a propaganda.”

Sas-szemek

„De Én békességgel és tisztasággal megyek ellene ennek a lódarázs-rajnak; ez a békesség és tisztaság viszont csak úgy található meg, ha naponta befutnak a gyermekeim az Én jelenlétembe! Megvédem az ő elméjüket, és mentesítem őket minden belegabalyodástól. De ehhez most oda kell szánnod a szemeidet; a szemeidnek egyértelműen szinkronban kell lenniük az Én szemeimmel. Sasszemeket adok neked. Szemeket adok neked, hogy túlláss mindazon, ahol eddig voltál. A pusztában voltál; sötét időszakban voltál, amikor nem láthattál dolgokat. Nem láttad, hová vezetlek, de most már túllátsz a körülményeken és még ezen a mostani időszakon is. Úgy fogsz látni, ahogyan Én látok.

Tehát ne dőlj be ennek a lódarázsfészeknek. Ne dőlj be és ne keveredj bele a körülötted lévő világban felbukkanó hirtelen tűzfészkekbe, váratlan csapásokba, melyekkel az ellenség megpróbál magával ragadni. Ne dőlj be a világ félelemkeltésének. Ne dőlj be ezeknek a dolgoknak, hanem tartsd meg a látást, amit adok neked, és fuss vele; tedd világossá és egyértelművé.”

A szabadulás órája

„A megosztott elméknek most szabadulást hozok. Szabadulást hozok azoknak, akiknek két féle gondolkodásmódjuk volt. Szabadulást hozok azok számára, akiknek az egyik lábuk már az általam nekik készített új ajtóban állt, a másik lábuk viszont még a vereségben, és ’fel akarom adni’-ban állt.

Éppen most hozom a szabadulást azoknak, akik traumában éltek, azoknak, akik belül összeomlással küszködtek, de most megragadják azt az új dolgot, amit Én most cselekszek.

És ma azt mondom neked, ragadd meg, amit már odaadtam neked. Fogd meg a kötelet; fogd meg a mentőkötelet, amit neked dobtam, és ne engedd el. Hagyd, hogy ez kihúzzon a traumából. Mert a következő napok a teljesség napjai. A most következő napok a szabadság napjai” – mondja az Úr.

„És most megtörök az életedben minden traumát okozó ingert és azoknak köreit. Minden olyan terület ellen jövök most, amely nyomást helyezett rád, traumát okozott benned, ami miatt letörtél és képtelen vagy előrehaladni. Mert már jönnek a napok – azt mondja az Úr –, amikor megépíted azt a látást, amit Én régen adtam neked. Te fogod beteljesíteni a látást – nem azt a látást, amit mások adtak neked, hanem azt a látást, amit Én adtam neked, azt a tervrajzot, amit Én adtam át neked.

Minden egyes akadálytól, minden egyes kapcsolattól megszabadítalak téged, amely meghátrálásra késztetne, és arra, hogy felhígítsd azt a látást, amit Én adtam neked. Most a te életedre vonatkozó új borostömlő-tervbe lépsz be, és többé nem fogsz kompromisszumot kötni a látásommal” – azt mondja az Úr.

„Átlépsz most az Én erőmbe, átlépsz az Én Királyságom befolyásába, és belépsz a gyümölcstermésbe, a beteljesedésbe.

Készülj fel, mert szerződéseket fogsz aláírni. Készülj fel, hogy a kezedben tartsd azt a látást, amiről azt gondoltad, hogy már elmúlt; azokat az imákat és ígéreteket, amelyekről azt gondoltad, hogy Én már azokról megfeledkeztem; és azokat az álmokat, amelyekről azt gondoltad, hogy soha többé nem fogod már látni. Készülj fel, hogy a kezedben tartsd, mert eljön az ideje – azt mondja az Úr –, hogy beteljesítsem minden ígéretemet, amit neked adtam.”

Illés Lista, 2022. augusztus 23. 

Megjelent:

https://elijahlist.com/words/display_word.html?ID=27863

Ha ez a tanítás tetszett,

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

   Privacy Preferences

   When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

   Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
   Click to enable/disable Google Fonts.
   Click to enable/disable Google Maps.
   Click to enable/disable video embeds.
   Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.